Sarahs uddannelse som Health Mentor

For: Sarah Tenna Tobiasen
København, Denmark
Organizer: Sarah Tenna Tobiasen
Sarahs uddannelse som Health Mentor (Sarah Tenna Tobiasen)
€26
of €7,251 goal
0% Complete
Raised by 2 donors

The Story

Alle donatorer på over 100 kr. vil få 50% på konsultationer hos mig som Health Mentor når jeg er færdiguddannet og ET HELT ÅR frem!


Da jeg gik ned med stress for anden gang i sommeren 2017, begyndte jeg på en rejse.


Jeg er ikke en af dem som er vokset op med en fodbold, været den som har løbet hurtigst, gået op i kosten eller spist mine kosttilskud, langt fra. Faktisk er hele helseverden meget langt fra det, jeg er opvokset med. Jeg kommer fra en lille flække i Jylland, hvor der bare skulle nogle kartofler på bordet. Der var ikke nogen grund til at gøre mere ud af det! 


Jeg har altid kæmpet med vægten, og det var først kort tid inden at jeg gik ned med stress, at jeg var i stand til at komme af med de 'trælse' 10 kg - som jeg havde forsøgt i så lang tid. Jeg skulle bare gå ned med stress, før jeg forstod at den måde jeg havde kæmpet med min vægt var destruktiv. Den måde jeg spiste på var destruktiv, og den måde jeg levede mit liv på - ja, i kan nok godt gætte det.


Da jeg så gik ned med stress blev jeg tvunget til at se rigtig dybt indad. Stille spørgsmål. Mere eller mindre ved et tilfælde, endte jeg i armene på en holistisk behandler, som fik mig med i et forløb som lærte mig, hvordan alting i kroppen hænger sammen.


Jeg fik øjnene op for hvordan alt vi gør har en effekt i vores krop. Og nok var jeg stresset rent psykisk, men min krop den var MEGET stresset.


De sidste 6 måneder har jeg lært hvordan man kan arbejde MED sin krop, i stedet for imod den. Jeg har lært kostens betydning, kosttilskuds betydning og betydningen af min indstilling - og ikke desto mindre, hvilken betydning det har at have nogen, som du stoler på, som kan guide dig igennem den proces.


Der er behov for flere holistiske behandlere


Blot i Danmark er der mange tusind mennesker som lider af stress, livsstilssygdomme, hormonsygdomme, kroniske problematikker og kræft. Mange af disse problematikker bliver ikke italesat og afhjulpet hos vores læger før vi er alvorligt syge. Og selv når de er alvorligt syge er den eneste helbredelse medicin. 


Jeg oplevede, som så mange andre, at blive affejet med 'der er intet galt med dig', da jeg var ved egen læge. Selvom jeg havde været sygemeldt med stress i et halvt år, og nærmest ikke havde oplevet nogen bedring - det var helt normalt. Alt i mig skreg, at han tog fejl. 


Da jeg selv sidenhen betalte for en test igennem et privat selskab viste det sig også, at jeg havde en lang række fysiske problematikker som min læge hverken havde set, eller hørt. 


Der er behov for flere, der kan hjælpe de mennesker der ligesom jeg, ikke føler at alt skal fikses med en pille. Som ser de fysiske problematikker, ser på de oplevede problematikker i sammenspil med de psykiske problematikker - og jeg vil gerne være én af dem.Jeg har brug for din støtte


Uddannelsen til Health Mentor koster 54.000 kr. Derfor søger jeg støtte til at skaffe disse penge, så jeg kan starte på uddannelsen. Da jeg stadig er sygemeldt er jeg ikke i stand til at arbejde for at skaffe disse penge og håber derfor der er nogle gode hjerter derude, som har lyst til at støtte op omkring det.


Tiden det tager at skaffe pengene er det som definerer, hvor lang tid der går før jeg kan starte på uddannelsen. Der er opstart hvert år slut Marts.


Fundraiser Updates

There are no updates yet for this fundraiser.

About the Organizer

Report Fundraiser

Report Fundraiser

*Please report fraud and Terms of Service violations only. Personal disputes will not be reviewed.

* YouCaring will not use or share your phone number or other information for marketing purposes.

Comments

Supporters

Grab Our Widget

Sarahs uddannelse som Health Mentor

Grab Our Widget
Donate NowFacebook Share Button