Îmi donez ziua de naștere - cumpără o brioșă

For: 700 de copii din Republica Moldova
Cluj-Napoca, CJ, Romania
Organizer: Ramy Scurtu
€460
of €1,000 goal
46% Complete
Raised by 15 donors
This fundraiser is closed. Thank you for your support!

The Story

Dacă nu deții un card de credit, poți dona în aceste conturi (Banca Transilvania):

RO37BTRL00601201B14434XX (RON)
RO12BTRLEURCRT00B1443401 (EUR) 


De ce? E aproape un sfert de secol de când sunt pe pământ și mi-am spus că e momentul ca de ziua mea să-i pun pe alții pe primul loc. Prin urmare, de data asta vreau ca toate cadourile să vină sub forma a cât mai multe brioșe cumpărate.


Pentru cine? Pentru peste 700 de copii din Republica Moldova pe care îi voi vizita în perioada 7-10 decembrie. Îmi doresc ca împreună cu tine să le ofer șansa unui nou început în care să-și coloreze realitatea pe care o trăiesc în alb-negru de atâta vreme. 


Cum? Cumperi simbolic brioșe din tortul meu imeeens de brioșe, iar duminică, 26 Noiembrie (chiar de ziua mea), ne întâlnim în Cluj pentru a le degusta. Ne vedem pe strada Batozei, nr. 20 între orele 12-14.


Cine? Alături de mine mai sunt 12 oameni cu care voi vizita mai multe școli unde vom organiza ateliere de creație, vom face pe măscăricii în mini piesele de teatru pe care le vom pune în scenă și vom încerca să aducem o rază de soare pe strada copiilor cărora adeseori zâmbetul le e știrbit.


Ce se va întâmpla cu plata în avans pentru brioșe? Fiecare copil din școlile pe care le vom vizita va primi un pachet care va conține de la caiete și pixuri până la produse de igienă și fructe. De asemenea, vom vizita și familii, iar pentru că hrana este o mare problemă acolo, acestora le vom dărui alimente neperisabile precum făină, zahăr și ulei.  


Vă mulțumesc!  ♥  Cu oameni ca voi viața mea va fi mereu plină de culoare și a copiilor din Republica Moldova de asemenea. 

Fundraiser Updates

There are no updates yet for this fundraiser.

About the Organizer

Report Fundraiser

Report Fundraiser

*Please report fraud and Terms of Service violations only. Personal disputes will not be reviewed.

* YouCaring will not use or share your phone number or other information for marketing purposes.

Comments

Supporters

Grab Our Widget

Îmi donez ziua de naștere - cumpără o brioșă

Grab Our Widget
Facebook Share Button